Byggeri og renovering

Nyt og hurtigt voksende byggefirma med højkvalificerede specialister inden for bygningsservice.

Kontakt os

+45 27 99 99 27

info@del-p.dk

Renovering

Vores medarbejdere har stor erfaring indenfor renoveringsprojekter og kan helt sikkert håndtere enhver renoveringsopgave. Vi arbejder med både enkle og komplekse renoveringsordrer og kan hjælpe dig med at vurdere og planlægge det nødvendige arbejde.

Malerarbejde

Vi håndterer al slags malerarbejder både inde og ude. Vi gør det hurtigt og professionelt. Alt hvad du behøver er at kontakte os, læne dig tilbage og nyde resultatet.

Tømrerarbejde

Vi har tømrer og montører, der er klar til at udføre alle typer af snedker og tømrer opgaver i massivt træ, finer og laminat. Vi udfører både stor og små samt indendørs og udendørs projekter.

Terasser

Vores erfarne tømrer kan udføre enhver form for træterrasser i bl.a. eg, fyr og m.m.
P.S. Vi udfører også terasser i andre materialer.

Murerarbejde

Vi har stor erfaring indenfor al slags murarbejde og derfor mener vi, at have betydelige kompetencer på dette område.

Udgravningsarbejde

Intet udgravningsarbejde er for stort eller for småt. Kontakt os for yderligere information.

Om os

Del P ApS handler med alle slags byggematerialer og tilbehør af kendte og anerkendte mærker. Vi forsyner virksomheder, entreprenører og individuelle kunder med elementer, der er nødvendige for at lave små, mellemstore og store byggeprojekter fra kælder til tag.
Da vi specialiserer os indenfor opgaveløsning og salg til det danske marked sikrer vi dig, at du får de bedste og mest konkurencedygtige priser på både materialer og udførelse af opgaver 365 dage om året. Det betyder, at når du køber eller bestiller produkter hos os, sparer du penge, hver eneste dag.
Kompetente fagfolk, der lytter til deres kunders behov, er vores styrke. Selvom virksomheden er ny i branchen, er den baseret på viden og mange års erfaring hos de medarbejdere, som er med til at drive

den nu. Vi giver råd ved udvælgelsen af de mest passende materialer. Vores kunder kan forvente og stole på en pålidelig og professionel service.

• Erfaring i byggebranchen
• Professionel tilgang til kunden
• Samarbejde med mange værdsatte producenter på markedet
• En bred vifte af produkter

Vi kan også arrangere levering til hele Sjælland, og vores konsulenter vil hjælpe dig med at vælge de rigtige produkter.
Alle materiale er certificeret i EU og kan anvendes i Danmark.

Z

Kvalitetsarbejde

Vores mål er at yde en ærlig og fremragende service gennem dedikation, hårdt arbejde, fokus på detaljer og vores kunders interesser. Hemmeligheden bag vores succes har altid været kundernes tilfredshed.

Erfarne arbejdere

Vores virksomheds fundament er professionelle og erfarne medarbejdere!

Gode priser

Vi garanterer altid gode priser, uanset om du vælger en komplet pakke af vores tjenester, eller byggematerialer og værktøj.
N

Fleksibel afbestilling

Vores team er fleksibelt i alle vores tjenester, så det er ikke et problemer, hvis du udsætter dit projekt.

Arbejd med os

Arbejde med os har aldrig været så let.

1.

Først er telefon chat

2.

Vi mødes og diskuterer

3.

Vi udfærger et forslag

4.

Projektet igangsættes

Efter første kontakt, hvor vi er blevet bekendt med dine ønsker/behov, aftales et møde med en af vores specialister, der vil rådgive dig om opgavens udførelses muligheder med kvalitet og laveste pris. Til hver klient har vi en individuel tilgang og interessante forslag. For at opnå et kompromis med omkostningerne ved projektet sender vi dig straks kvalificerede specialister til at udføre arbejdet. Under arbejdet er vi ansvarlige for levering af materialer, star for kvaliteten af det udførte arbejde, sikkerheden på din ejendom og renlighed.
Vores tilbud inkluderer rabatter og bonusser.

Få en gratis konsultation

Vores personale vil med glæde oplyse dig detaljeret om vores tjenester, tilgængelige datoer, priser og anden information. Ring til os eller udfyld det nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Kundevurderinger

“Jeg bestilte en generel renovering af mit hus og en ny varmeisolering for at opnå en højere energieffektivitet. Bestilling blev udført til tiden og til en fast pris. Godt arbejde!” Johan Olsen

”Vi besluttede at bygge et 300 kvm. hus med Del-P som bygherre. Projektet blev udført som planlagt. Virksomheden accepterede at foretage ændringer, som vi foreslog under bygningen, og debiterede os ikke for noget ekstra arbejde. Kan varmt anbefales.” Alexander K.

“Vi hyrede Del-P til at hjælpe os med gulvlægning og loftsinstallation på et større byggeprojekt. Opgaven blev udført som bestilt og på et meget professionelt niveau.” Handyman Bygning

Kontakt os

 

Kontakt os

Har du stadig nogle spørgsmål, eller har du brug for flere informationer eller rådgivning, kontake os.

Kirkebjerg Parkvej 20, Glostrup

+45 27 99 99 27

info@del-p.dk

b

cvr: 39605597

Skriv til os